Ky website përdor cookies. Duke vazhduar të shfletoni këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord për përdorimin e cookies.

Elite Travel

Lufthansa City Center

Mobile:
+355 69 2044650
Tel:
+355 542 4409
Lagja Beqir Dardha Rr 11 Nentori,
3001 Elbasan
Shqipëri

Öffnungszeiten:
08.00 - 20.00 | E Diela: Pushim

Elite Travel
Flights
Të udhëtosh me avion sot do të thotë jo vetëm dhe thjesht udhëtim por edhe kënaqësi që jua garanton një skedulë udhëtimi me orare pritjeje tranziti të pranueshme, kompani ajrore e sigurtë dhe më e rëndësishmja me një çmim të levërdisshëm brenda pritshmërivë tuaja.

Nëse keni planifikuar një udhëtim me avion, jeni të lutur të na kontaktoni apo të na vizitoni sa më parë në zyrat tona. Ne nuk shesim bileta por ofrojmë shërbimin dhe këshillimin tonë për një udhëtim sa më të këndshëm e të sigurtë. Ne jemi fleksibël, profesionalë në kërkimin e çdo varianti të mundshëm për të garantuar më të mirën si në cilësi por dhe në cmim duke u përshtatur me buxhetet tuaja.
 
Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:
Email: rezervime@etg.al
Tel: +355 542 44094  
Mob: +355 6920 44650