Ky website përdor cookies. Duke vazhduar të shfletoni këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord për përdorimin e cookies.

Elite Travel

Lufthansa City Center

Mobile:
+355 69 2044650
Tel:
+355 542 4409
Lagja Beqir Dardha Rr 11 Nentori,
3001 Elbasan
Shqipëri

Öffnungszeiten:
08.00 - 20.00 | E Diela: Pushim

Elite Travel
Ferry Tickets
Nëse keni planifikuar një udhëtim me traget nga porti i Durrësit për në Bari, Ancona apo Trieste, jeni të lutur të na kontaktoni apo të na vizitoni sa më parë në zyrat tona. Ne do t'ju këshillojmë dhe ofrojmë mundësitë më të mira dhe më ekonomike.

Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:
 
Email: rezervime@etg.al
Tel: +355 542 44094
Mob: +355 6920 44650