Ky website përdor cookies. Duke vazhduar të shfletoni këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord për përdorimin e cookies.

Elite Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +355 542 / 44094
Fax:
+355 542 / 59934
E-mail:
rezervime@etg.al
Ansprechpartner Elvis Kotherja
Lagja Beqir Dardha Rr 11 Nentori,
3001 Elbasan
Shqipëri

Öffnungszeiten:
08.00 - 21.00

Elite Travel

Elite Travel

Lufthansa City Center

Lagja: Beqir Dardha, Tel: +355 542 44094
Rruga: 11 Nentori, Fax: +355 542 59934
P.41/3 Elbasan, Albania Mob: +355 69 2044 650
Email: rezervime@etg.al 
Web: www.lcc-elitetravel.com

Oraret e zyres dhe sherbimi:
E Hene - E Shtune 08:00 - 21:00
E diela dhe festat zyrtare zyra eshte e mbyllur

Kontakt emergjence/24 ore:
Celular: +355 69 20 44650
Celular: +355 69 20 44654
Celular: +355 69 20 74529
Email: rezervime@etg.al