Ky website përdor cookies. Duke vazhduar të shfletoni këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord për përdorimin e cookies.

Elite Travel

Lufthansa City Center

Mobile:
+355 69 2044650
Tel:
+355 542 4409
Lagja Beqir Dardha Rr 11 Nentori,
3001 Elbasan
Shqipëri

Öffnungszeiten:
08.00 - 20.00 | E Diela: Pushim

Elite Travel
Travel Management
Misioni ynë është të kujdesemi për planifikimin e udhëtimit tuaj.

Stafi ynë i mirë-trajnuar dhe i kualifikuar është gati të ofrojë ofertat më të mira të mundshme duke ju garantuar:
• Shërbim dhe siguri
• Staf miqësor dhe me përvojë
• Rezervime në cdo orar
• Programe kompjuterike për sigurimin e cilësisë
• Ne jemi aty për ju gjatë gjtihë udhëtimit tuaj
• Ju mbështeteni tek 650 zyrat e rrjetit Lufthansa City Center në 80 vende të botës – (te cilet jane gjithmonë pranë jush)
• Operacione dhe shërbime
• 24/ 7 linjë e shpejtë emergjence
• Të dhëna online për udhëtimin
• Regjistrim i miljeve
• Informacion mbi hollet e biznesit dhe përfitimet
• Kursim kostosh dhe planifikime udhëtimi
• Kushte speciale për fluturimet, hotelet dhe makinat me qera
• Program kompjuterik përkrahasim cmimesh që kuoton ofertat më të mira
• Analiza online për të dhënat tuaja të udhëtimit
• Itinerar i optimizuar dhe planifikim kostosh
• Deklarimet e shpenzimeve të udhëtimit

Ju lutem na kontaktoni per me shume informacion në:
Email: rezervime@etg.al
Tel: +355 542 44094
Mob: +355 6920 44650