Ky website përdor cookies. Duke vazhduar të shfletoni këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord për përdorimin e cookies.

Elite Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +355 542 / 44094
Fax:
+355 542 / 59934
E-mail:
rezervime@etg.al
Ansprechpartner Elvis Kotherja
Lagja Beqir Dardha Rr 11 Nentori,
3001 Elbasan
Shqipëri

Öffnungszeiten:
08.00 - 21.00

Elite Travel
Express Courier
Shërbimi ynë postar ju vjen nga bashkëpunimi i frytshëm me kompaninë e njohur FedEx. Sigurojmë besueshmëri dhe shpërndarje në kohë të dokumentave dhe pakove të ndryshme në më shumë së 220 vende të botës nga 1 deri në 3 ditë pune, me çmime të arsyeshme dhe shumë konkuruese në tregun shqiptar.
 
Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:
 
Email: rezervime@etg.al
Tel: +355 542 44094
Mob: +355 69 20 44650