Ky website përdor cookies. Duke vazhduar të shfletoni këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord për përdorimin e cookies.

Elite Travel

Lufthansa City Center

Telephone: +355 542 / 44094
Fax:
+355 542 / 59934
E-mail:
rezervime@etg.al
Ansprechpartner Elvis Kotherja
Lagja Beqir Dardha Rr 11 Nentori,
3001 Elbasan
Shqipëri

Öffnungszeiten:
08.00 - 21.00

Elite Travel
Insurance
Këshilla jonë është përpara udhëtimit tuaj, e para që duhet të rezervoni është siguracioni i shëndetit. Kjo është jeta, mund të përballeni me probleme shëndetsore të paparashikuara.
 
SIGMA ju ofron “Sigurimin Shëndetësor” zgjidhjen për të nesërmen. Ofron mbulimin e shpenzimevë emergjente mjekësore dhe spitalore që rezultojnë nga një sëmundje akute apo aksident që mund të ndodhë gjatë periudhës së udhëtimit/qëndrimit në një shtet të huaj (jashtë territorit të Shqipërisë) SIGMA ju kompeson 100% të faturave për të gjitha shpenzimet e arsyeshme të kurimit dhe trajtimit në çdo spital apo qendër shëndetsore në të gjithë botën sipas seksioneve përkatëse deri në 100.000 euro.
 
Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:
Email: rezervime@etg.al
Tel: +355 542 44094
Mob: +355 6920 44650