Ky website përdor cookies. Duke vazhduar të shfletoni këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord për përdorimin e cookies.

Elite Travel

Lufthansa City Center

Mobile:
+355 69 2044650
Tel:
+355 542 4409
Lagja Beqir Dardha Rr 11 Nentori,
3001 Elbasan
Shqipëri

Öffnungszeiten:
08.00 - 20.00 | E Diela: Pushim

Elite Travel
Cfarë do që të vendosni për pushimet tuaja mos haroni se një pushim me familjen është një shans për t'u clodhur, për të qeshur dhë një relaks total. Kaloni me familjen tuaj kujtime të paharrueshme. Udhëtimet me familjen nuk janë thjesht argëtim por edhe një investim i denjë në të ardhmen e fëmijëvë tuaj dhe familjes tuaj.

-> Destinacionet:
Shqipëri (mjetin e familjes)
Rajonin e Ballkanit (mjetin e familjes)
Ballkan (mjetin e familjes)
Europë (mjetin e familjes ose avion)
Azi, Amerikë,Amerikë Latin, Australi, Afrikë (avion)
 
Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:
Email: rezervime@etg.al
Tel: +355 542 44094
Mob: +355 6920 44650