Ky website përdor cookies. Duke vazhduar të shfletoni këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord për përdorimin e cookies.

Elite Travel

Lufthansa City Center

Mobile:
+355 69 2044650
Tel:
+355 542 4409
Lagja Beqir Dardha Rr 11 Nentori,
3001 Elbasan
Shqipëri

Öffnungszeiten:
08.00 - 20.00 | E Diela: Pushim

Elite Travel
Pushimet janë speciale. Ato mund të jenë relaksuese ose mbushur me aventurë. Bazuar në imagjinatën tuaj individuale udhëtimet perfekte nisin me Elite Travel. Ne i përshtatemi dëshirave dhe nevojave tuaja individuale duke ju dhënë më të mirën në pritjet tuaja, si cmim konkurruese dhe përkushtim maksimal nga një staf i specializuar
 
-> Destinacionet:
Shqipëri (autobuz)
Rajonin e Ballkanit (autobuz)
Ballkan (autobuz)
Europë (autobus dhe avion)
Azi, Amerikë,Amerikë Latine, Australi, Afrikë (avion)
 
Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:
Email: rezervime@etg.al
Tel: +355 542 44094
Mob: +355 6920 44650