Ky website përdor cookies. Duke vazhduar të shfletoni këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord për përdorimin e cookies.

Elite Travel

Lufthansa City Center

Mobile:
+355 69 2044650
Tel:
+355 542 4409
Lagja Beqir Dardha Rr 11 Nentori,
3001 Elbasan
Shqipëri

Öffnungszeiten:
08.00 - 20.00 | E Diela: Pushim

Elite Travel
Worldwide Hotel Reservation
Kurseni kohë, thjeshtoni prenotimin tuaj dhë akomodohuni në hotelet, apartamentet, vilat dhe rezortet tona. Ne ofrojmë komoditet dhe cilësi në shërbim. Akomodimi juaj mund të bëhet anëmbanë botës sipas konceptit që ju dëshironi. Prenotimi është direkt, i shpejtë, i parapaguar dhe me çmime më të lira se operatorët e tjerë ndërkombëtarë si booking.com, hotel.de etj. Provojeni, është lehtësisht e vërtetueshme. Nëse ju nevojitet një hotel, jeni të lutur të na kontaktoni apo të na vizitoni në zyrat tona.
 
Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:
 
Email: rezervime@etg.al
Tel: +355 542 44094
Mob: +355 6920 44650