Worldwide Hotel Reservation
Kurseni kohë, thjeshtoni prenotimin tuaj dhë akomodohuni në hotelet, apartamentet, vilat dhe rezortet tona. Ne ofrojmë komoditet dhe cilësi në shërbim. Akomodimi juaj mund të bëhet anëmbanë botës sipas konceptit që ju dëshironi. Prenotimi është direkt, i shpejtë, i parapaguar dhe me çmime më të lira se operatorët e tjerë ndërkombëtarë si booking.com, hotel.de etj. Provojeni, është lehtësisht e vërtetueshme. Nëse ju nevojitet një hotel, jeni të lutur të na kontaktoni apo të na vizitoni në zyrat tona.
 
Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:
 
Email: rezervime@etg.al
Mob: +355 6920 44650