rent a car

Me ne, problemi i transfertave nuk është më një sfidë. Elite Travel Lufthansa City Center ofron makina me qira dhe të gjitha shërbimet e transportit për tj'u lehtësuar udhëtimin dhe eksperiencën.

Në çdo aeroport nëpër botë, ne kemi përkushtuar veten për të siguruar që destinacioni juaj përfundimtar, pa marrë parasysh numrin ose llojin e mjeteve të transportit që ju nevojiten, të jetë i garantuar.

Shërbimi ynë i makinave me qira, është i krijuar për të bërë udhëtimin tuaj sa më të lehtë dhe të paharrueshëm.

Me një ekip të specializuar dhe makinat më të reja dhe  komode ne ju ofrojmë një përvojë të paimagjinueshme të transferimit, pa marrë parasysh se ku ndodheni në botë.

Përdorimi i teknologjisë së fundit dhe logjistikës së përparuar siguron që çdo detaj i udhëtimit tuaj të përmirësohet dhe të jete në përputhje me standardet më të larta. Kujdesi ndaj klientëve është prioriteti ynë, dhe ne punojmë çdo ditë për të siguruar që çdo klient të ndjehet i sigurt dhe i kënaqur me shërbimin tonë.

Na kontaktoni për më shumë detaje në lidhje me shërbimet tona.

Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:

 

Email: rezervime@etg.al
Mob: +355 6920 44650

Makina me qira