Autobus me qira

Ne ofrojmë shërbime të specializuara dhe të personalizuara në përputhje me nevojat e klientit. Ofrojmë kontrata afatgjatë për shërbime të transportit biznes, transportit të punonjësve të kompanive dhe korporatave, transfertave aeroport-destinacion-aeroport në të gjithë Shqipërinë.

Të gjitha llojet e transportit shoqërohen gjithnjë me vëmendje maksimale për çështjen e Shëndetit dhe Sigurisë së udhëtimit. Ne veprojmë gjithnjë në respekt me vlerat dhe udhëzimet e kompanisë. Stafi ynë është i trajnuar dhe i përgatitur për ç’do situatë që mund të haset në rrugë.

Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:

Email: rezervime@etg.al
Mob: +355 6920 44650