Shërbimi ynë postar ju vjen nga bashkëpunimi i frytshëm me kompaninë e njohur FedEx. Sigurojmë besueshmëri dhe shpërndarje në kohë të dokumentave dhe pakove të ndryshme në më shumë së 220 vende të botës nga 1 deri në 3 ditë pune, me çmime të arsyeshme dhe shumë konkuruese në tregun shqiptar. sherbim postar
 
Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:
 
Email: rezervime@etg.al
Mob: +355 69 20 44650