Cruise service in albania

Zgjedhja se ku do ti kaloni pushimet mund të jetë e vështirë dhe mund tju bëjë konfuz. Kjo është arsyeja përse pushimet me kruizer janë një opsion për ju. Hoteli lundrues ju merr nga një qytet në tjetrin, nga një ishull në një tjetër dhe çdo mëngjes zgjoheni në një vend të ri.

Udhëtimet me kruizer janë kënaqësi për të gjitha moshat, nga fëmijët deri të gjyshërit. Mbushur më aktivitete të ndryshmë argëtuese, sportive etj., udhetimi juaj do të jetë i paharruar.  
Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:
Email: rezervime@etg.al
Mob: +355 6920 44650