ekskursione

Bota është një mjedis aq i pasur dhe i gjerë në përmasat e saj natyrore dhe kulturore, sa që një jetë nuk mjafton për t'i eksploruar të gjitha bukuritë dhe mrekullitë që ajo ofron. Ndër të tjera, kjo ka bërë që njerëzit të kërkojnë përvoja të reja dhe të veçanta gjatë udhëtimeve dhe pushimeve të tyre, duke shfrytëzuar mundësitë dhe zhvillimet e reja në fushën e turizmit.

Sot, me zhvillimin e mënyrave të reja të udhëtuarit dhe përdorimin e teknologjisë, njeriu ka para tij një gamë të gjerë zgjedhjesh për të ndërtuar kujtime të paharrueshme gjatë udhëtimeve dhe vizitave nëpër vende të ndryshme. Ne, si shërbim organizimi ekskursionesh, ju ofrojmë mundësinë të eksploroni dhe të përjetoni përvoja të reja nëpër botë. Mundësojmë pjesëmarrjen në ekskursione të organizuara në destinacionet që keni paracaktuar për udhëtimin tuaj, duke ju dhënë mundësinë të hulumtoni, të mësoni dhe të shijoni diversitetin e vendeve të ndryshme.

Nëpërmjet shërbimeve tona, synojmë të sjellim një ndjenjë të veçantë dhe të pasuruar për ju, duke ju mundësuar të eksploroni dhe të kuptoni më mirë bukuritë dhe kulturën e vendeve që vizitoni. Me ne, udhëtimi juaj bëhet një aventurë e paharrueshme dhe një eksperiencë e pasuruar nga njohja e vendeve dhe njerëzve të ndryshëm nëpër botë.

Elite Travel Lufthansa City Center ofron prej vitesh shërbimet më profesionale nëpërmjet një ekipi me eksperiencë prej shumë vitesh në industrinë e udhëtimeve.

Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:

Email: rezervime@etg.al 
Mob: +355 6920 44650