Me krenari mund te themi që Elite Travel – Lufthansa City Center ka qënë e mbetet ndër agjensitë më të mira Shqiptare për udhëtimet e biznesit dhe të korporatave për më shumë se 15 vjet, falë shërbimeve tona te dedikuara, stafit me përvojë, cmimet konkurruese dhe fleksibilitetit. Shërbim Korporate

Ne i japim rëndësi primare kërkesave tëklientit dhe i konsiderojmë marrëdhëniet personale si elementin më të rëndësishëm për punën tone të përditshme. Ne i shërbejmë kompanive të vogla dhe tëmesme,kompanive ndërkombëtare dhe gjithashtu edhe organizatave kombëtare e ndërkombëtare. Si pjesë e rrjetit Lufthansa City Center, ne kemi një bazë të forte në rrethin ndërkombëtar të biznesit dhe ofrojmë shërbimet tona për kompani në Shqipëri e gjithashtu edhe për kompani jashtë vendit.

Shërbimet gjithë përfshirëse të korporatave

Planifikimi i udhëtimeve të biznesit mund të kërkojë shumë kohë dhe mund të jetë i ndërlikuar. Prandaj është mire që një agjent i specializuar ta planifikojë për ju.
Ne jemi të aftë të ofrojmë shërbim të shpejtë, fleksibël dhe gjithëpërfshirës përklientin tonë me të gjitha avantazhet e një rrjeti ndërkombëtar të agjensish udhëtimi në 600 vendndodhje të ndryshme në botë.

Ne jemi të specializuar në udhëtimet e biznesit dhe kemi zhvilluar shërbime specifike me përgjegjësi për të gjithë punonjësit e korporatav. Ne ofrojmë efikasitet, ndjekje dhe fleksibilitet – përpara, gjatë dhe pas udhëtimit.

Shijoni përfitimet e të pasurit një partner të forte dhe nalejoni që të rezervojmë udhëtimet tuaja të biznesit me cmimet më tëmira.

Shërbimet tona kryesore për kompanitë janësi më poshtë:
· Konsultim udhëtimesh
· Sqarimi politikave të brendshme të udhëtimit për kompanitë
· Rezervime të biletave të udhëtimit për sherbim të plotë ose buxhet.
· Rezervime akomodimi
· Shërbime makinash me qera
· Organizimi konferecave kudo në botë
· Siguracion shëndeti në udhëtim
· Shërbime vizash
· Udhëtime Incentivuese
· Bileta treni dhe trageti
· Trajtim personal udhëtimi sipas preferencave tuaja
· Disponueshmëri 24 orë & ditë në javë.
· Përmbushje e kërkesave personale të udhëtimit
· Përgatitje e raporteve t ëudhëtimit dhe të cmimeve
· Përpunim i politikave dhe regullave të brendshme të kompanive të udhëtimit
· Kushte fleksible kontraktimi
· Mundësi pagese të negociueshme

Nëse jeni të interesuar në programet dhe rishimkimin e buxheteve tuaja,që mund të ulin shpenzimet për kompaninë tuaj duke ju ofruar shërbimet më të mira, mos hezitoni të na kontaktoni në: 

 
Email: rezervime@etg.al
Mob: +355 6920 44650