Blog

Për ne kufijtë janë thjeshtë një letër!

Lundroni Brenda Artikujve dhe Informohuni

Elite Travel Lufthanca City Centre (LCC) njihet si kompania më e mirë dhe më e besueshme në tregun botëror të udhëtimeve turistike, biznesi, private dhe kolektivash. Që prej vitit 2014 LCC ka ndërtuar një rrjet të brendshëm botëror i cili njihet me emrin Global Incoming Network (LCC GIN). Prej kohësh, LCC, ka përqendruar energjitë krysore tek ndërtimi i emocioneve dhe eksperiencave origjinale të veçanta të cilat lindin prej shërbimit, produktit dhe profesionalizmit të vetë kompanisë.

Udhëtimet turistike por edhe për biznes, sot, zënë një hapësirë të gjerë në tregun ndërkombëtar të turizmit. Elite Travel LCC është një ndër kompanitë e cila me anë të agjensive të saj ofron paketa të llojit individual dhe në grup. Dy paketa kryesore janë me karakter 4 destinacione paketë në Las Palmas, Fuerteventura, Canarie, Tenerife, dhe vende ekzotike përfshirë dhe Dubai. Këto mund të realizohen për një apo më shumë individë/klientë. Gjithashtu, organizimet në grup njerëzish mund të realizohen prej LCC në të gjithë botën. Këto përfshijnë ekskursione, paketa të WizzAir, Cruise, Villa dhe evente MICE etj.

Njohuri dhe udhëzime për çdo interes, destinacion dhe eksperiencë

Me zhvillimin e teknologjisë u mundësua dhe punësimi online (remotely), që në të gjitha rastet është liri për të dyja palët si punëdhënësin ashtu edhe punëmarrësin. Koncepti i punës, vendit të punës, detyrat, verifikimi mbi detyrat e kryera morën dimension tjetër. Punët online kanë ekzistuar gjithmonë por BOOM i tyre në kërkesë-ofertë arriti kulmin në […]

Blog | 28. September 2023

Shtetasit Shqiptare për të udhëtuar drejt UK/ SHBA/ Kanada kanë nevojë të pajisen me vizë sipas llojit të vizitës (turistike, studimore, shëndetësore, bashkim familjar, etj). Procedurat për aplikimin për vizë kryhen totalisht online, nëpërmjet plotësimit të formularit me të gjitha të dhënat si emër, mbiemër, ID, adresë, kontakte, datat e udhëtimit, adresë e qëndrimit në […]

Blog | 28. September 2023

Parimisht në R.Sh. funksionon parimi i reciprocitetit, që do të thotë nëse për shtetasit e RSH për të udhëtuar në një vend të caktuar ka nevojë për vizë, parimisht edhe për shtetasit e atij vendi nevojitet vizë për të hyrë në RSH Duke qënë se është një informacion në përditësim të vazhduar mund ti referoheni […]

Blog | 28. September 2023

Procedurat për Leje Unike Qëndrimi kryhen tërësisht online, nëpërmjet plotësimit të formularit dhe ngarkimit të dokumentacionit përkatës sipas llojit të lejes unike. Me ndryshimet e fundit ligjore janë krijuar lehtësira në aplikim, shkurtim kohe, dhe janë shtuar kategori të reja lejesh. Tashmë aplikohet njëherazi për Leje Pune dhe Leje Qëndrimi me anë të aplikimit për […]

Blog | 28. September 2023

Ndërkohë që fjalët udhëtim dhe menaxhim janë të njohura për të gjithë ne, paqartësitë krijohen kur i hasim për herë të pare këto dy fjalë bashkë brenda termit “menaxhim udhëtimesh” (ose mbikëqyrje e udhëtimeve). Për këtë arsye, po ju sjellim këtë artikull brenda të cilit do të eksplorojmë shkurtimisht termin “menaxhim udhëtimesh”; do të shqyrtojmë […]

Blog | 23. February 2023

Parashikimi i ndryshimeve të periudhës pas krizës Covid rreth shpenzimeve të udhëtimeve të biznesit është kthyer në një punë me kohë të plotë. Departamenti i prokurimit duhet të merret tërësisht me miratimin dhe zbatimin e udhëtimit, dhe të parashikojë saktë kursimet dhe përfitimet e arritshme. Ndërkohë, do të duhen dy deri në tre vjet për […]

Blog | 23. February 2023
Businessmen Partnership Travel Destination Business Trip Concept

Kompani e Menaxhimit të Udhëtimeve (KMU), është një agjenci e cila menaxhon 100% nevojat e udhëtimit të një individi, kompanie tjetër, ose të një organizate me qëllim t’ju kursejë klientëve para dhe kohë. Një KMU është gjithashtu e njohur si agjenci e udhëtimeve për biznes ose kompani e udhëtimeve korporatë.Kompanitë e menaxhimit të udhëtimeve (KMU-të) […]

Blog | 23. February 2023
Autobuse Elite Travel

Midis llojshmërisë së gjerë që industria e transporti na mundëson, të udhëtarit me autobus është një nga mënyrat më popullore.

Blog | 22. August 2022

Udhëtimet në grup ju mundësojnë të eksploroni vende të reja dhe të krijoni e përjetoni eksperienca të paharrueshme.

Blog | 26. May 2022

Një udhëtim me traget në Evropë është një nga mënyrat më të mira për të vizituar destinacionet tuaja të preferuara.

Blog | 26. May 2022

Transporti në Europë është një nga shërbimet që Elite Travel LCC ofron në mënyrë profesionale për të gjithë klientët që kanë nevojë për asistencë.

Blog | 26. May 2022

15 vende për tu vizituar. Nga gropat magjike tek oqeanet, pyjet e larta të bambusë dhe paizashet e hënës të formuara prej vullkaneve.

Blog | 26. May 2022

Si bëhet rezervimi i biletës? Për të mbyllur një biletë me avion, kalohet nëpër disa hapa dhe nyje të sistemit.

Blog | 25. May 2022
makina me qira

Shërbime speciale nga Elite Travel LCC ndërton paketa dhe programe të një niveli të lartë për klientët.

Blog | 25. May 2022

4 ngjyra brenda një natyre të virgjër. Ishujt Kanarie (Canarias) gjenden në arkipelagun spanjoll të Oqeanit Atlantik, në Makaronezi.

Blog | 25. May 2022

Lundroni mbi kaltërsinë e detit me kroçere. Në këtë mënyrë ju do të përjetoni veten, anijen dhe detin në kohë ekskluzive dhe personale.

Blog | 21. April 2022

Ekskursione dhe aktivitete në të gjithë botën. Me Elite Travel LCC ekskursionet dhe aktivitetet ju dhurojnë kujtime të paharrueshme.

Blog | 20. April 2022

Rëndësia e organizimit të eventeve dhe konferencave në biznes është e madhe dhe trajton çështje të ndryshme me partnerë apo stafin tuaj.

Blog | 20. April 2022

Villa & Turizëm. Me këtë shërbim kemi për qëllim t'ju ofrojmë rehatinë dhe komoditetin e vilave kudo që ju dëshironi.

Blog | 20. April 2022
Load more posts

End of list