Autobus me qira

Marrja e një autobuse me qira është një zgjedhje e sigurt dhe ekonomike nëse udhëtoni në grup.

Nëse dëshironi të merrni me qira një autobus, jeni në vendin e duhur. Me automjetet tona dhe shoferët tanë profesionistë do të shijoni vërtet udhëtimin tuaj. Të gjithë shoferët tanë flasin anglisht dhe kanë përvojë shumëvjeçare në udhëtime nëpër Ballkan, në transferta, vajtje-ardhje, turne të shoqëruar etj.

Me Elite Travel mund të:

- Jepet me qera minibus 16+1+1 vendesh ne Evropen Lindore, ne Ballkan dhe Shqiperi
- Jepet me qira autobus 25+1+1 ulëse në Evropën Lindore, në Ballkan dhe Shqipëri
- Jepet me qira një autobus ose autobus 49+1+1 vende në Evropën Lindore, në Ballkan dhe Shqipëri.
- Marrja me qira e një shoferi  ose mjeti të kualifikuar, që flet anglisht me përvojë të gjatë drejtimi në Ballkan.

Elite Travel LCC zoteron tekologjinë dhe burimet njerëzore për t'iu ofruar sherbime të dedikuara dhe autobuse me qera. Prej 20 vitesh ofrojmë më të mirën e këtyre shërbimeve për partnere vendas dhe internacional. Na kontaktoni për detaje dhe informacione shtesë mbi shërbimet tona.

Autobuse me qira janë një nga specialiteti i shoqërisë sonë që prej vitesh ofron më të mirën për kliente shqiptar dhe të huaj.

Jeni të mirëpritur të na kontaktoni si më poshtë:

Email: rezervime@etg.al
Mob: +355 6920 44650