Elite Travel – LCC me një eksperiencë 20 vjecare në biznesin e udhëtimeve, tashmë është pjesë e një network global Lufthansa City Center që njihet si kompania më e mirë dhe më e besueshme në tregun global të udhëtimeve, me rreth 5500 punojës, 650 agjensi në më shumë se 80 shtete në mbarë globin.

Përpara se ju të filloni udhëtimin tuaj, qoftë për arsye biznesi apo vizitë private pushimesh me familjen apo miqtë tuaj, ne duam që ju të jeni të informuar saktësisht dhe të përgatitur mirë.

Në qoftë se nuk ndjeheni të sigurtë, ju lutem konsultohuni me ne dhe mos hezitoni të na pyesni! Përgjigjen dhe informacionin e saktë do ta merrni menjëherë, nga konsulentët e udhëtimeve me eksperiencë pranë kompanisë tonë, të cilët gjithmonë do ju tregojnë rrugën më ekonomike dhe eficente për kohën tuaj, të saktë dhe të drejtë!
 

Vizioni ynë

Për të ndërtuar një kompani të qëndrueshme, ne kemi një vizion me qëllime të qarta për të na udhëhequr.
 
Fitimi: ne synojmë të fitojmë para, por jo në kurriz të parimeve tona të tjera udhëzuese.
Njerëzit: biznesi ynë është i ndërtuar mbi njerëzit tanë. Kështu që ne i trajtojmë mirë dhe i frymëzojmë ata të jenë më të mirët.
Produkti: ekspertiza jonë ndihmon njerëzit të zbulojnë më të mirën e destinacionit ku udhëtojnë, dhe i inkurajon ata të kthehen dhe të zbulojnë akoma më shumë.
Partnerët: ne punojmë me komunitetet lokale dhe furnitorët për të ndërtuar besnikëri dhe besim.
Planeti: ne kemi vetëm një; të gjitha aktivitetet tona synojnë të minimizojnë ndikimin e tyre në mjedis dhe të krijojnë bashkësi lokale më të forta.

Vlerat tona

Biznesi ynë është i bazuar në respekt. Respekt për planetin, respekt për partnerët tanë dhe respekt për klientët. Ne nuk duam vetëm të bëjmë biznes, duam të bëjmë miq ndërsa shkojmë. Ne jemi novatorë, gjithnjë duke kërkuar mënyra të reja për të minimizuar gjurmën tonë. Duke qenë të besueshëm, të ndershëm dhe transparent, ne sigurohemi që fjala jonë është lidhja jonë. Dhe duke u përqëndruar në cilësi, ne sigurohemi që po japim përsëritje, i cili ndërton një të ardhme të qëndrueshme. Është një mënyrë krejt e re për të provuar biznesin e udhëtimit.