Destinacionet nga Shqipëria në Itali

- ALESSANDRIA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- ANCONA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- AREZZO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- ASTI

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- AVELINO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- BARI

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- BERGAMO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- BOLOGNA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- BRESCIA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- CAPUA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- CASERTA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- CASINO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- CESENA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- CHIAVERI

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- CUNEO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- FAENZA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- FERRARA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- FIRENZE

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- FORLI

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- FROSSINONE

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- GENOVA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- INCHIZIA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- LA SPEZIA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- LODI

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- LUCCA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- MASSACARRARA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- MILANO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- MODENA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- MONTECATINI

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- NAPOLI

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- NOVARA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- ORTE

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- PADOVA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- PALMANOVA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- PARMA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- PERUGIA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- PESCARA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- PIACENZA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- PISA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- ISTOIA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- POGGIBONSI

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- PRATO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- RAPALLO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- RAVENA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- RIMINI

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- ROMA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- ROVATO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- ROVIGHIO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- SALLUZO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- SAN BENEDETTO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- SAVONA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- SESTERLEVANTE

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- SIERRA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- TERNI

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- TODI

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- TORINO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- TORTONA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- TREVISO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- TRIESTE

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- UDINE

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- VALDERNO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- VALDICIANO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- VENEZIA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- VERONA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- VIAREGGIO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- VICENZA

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- DESENZANO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- ROVERETO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- TRENTO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

- BOLZANO

Çmimi - i ndryshueshëm në varësi të ditëve

Destinacionet nga Shqipëria në Itali

- ALESSANDRIA

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- ASTI

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- BERGAMO

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- BRA

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- BRESCIA

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- CESALTO

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- CUNEO

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- DESENZANO

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- MILANO

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- PADOVA

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- PAVIA

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- PORDENONE

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- ROVATO

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- SALLUZO

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- SAN BENEDETTO

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- SAVIGLIANO

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- TORINO

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- TREVISO

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- TRIESTE

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- UDINE

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- VENEZIA

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- VERONA

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

- VICENZA

 • Çmimi vajtje - 70 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 140 €

 

NISJA (E hene, e merkure, e enjte, e premte, e shtune)

KTHIMI ( e marte, e merkure, e premte, e shtune, e diele)

Destinacionet nga Shqipëria në Greqi

- ATHINË

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSEVE (ÇDO DITË/ora 05.00 dhe 09.30)

- KOZAN

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSEVE (ÇDO DITË/ora 05.00 dhe 09.30)

- ELASONA

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSEVE (ÇDO DITË/ora 05.00 dhe 09.30)

- LARISA

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSEVE (ÇDO DITË/ora 05.00 dhe 09.30)

- KALKIDA

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSEVE (ÇDO DITË/ora 05.00 dhe 09.30)

- PIRE

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSEVE (ÇDO DITË/ora 05.00 dhe 09.30)

- SELANIK

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSEVE (ÇDO DITË/ora 05.00 dhe 09.30)

- KASTORIA

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSEVE (ÇDO DITË/ora 05.00 dhe 09.30)

- KOZAN

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSEVE (ÇDO DITË/ora 05.00 dhe 09.30)

- VERIA

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSEVE (ÇDO DITË/ora 05.00 dhe 09.30)

- MUDANIA

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSEVE (ÇDO DITË/ora 05.00 dhe 09.30)

- KATERINI

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSEVE (ÇDO DITË/ora 05.00 dhe 09.30)

- PTOLEMAIDA

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSEVE (ÇDO DITË/ora 05.00 dhe 09.30)

- EDESA

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSEVE (ÇDO DITË/ora 05.00 dhe 09.30)

- SKIDRA

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSEVE (ÇDO DITË/ora 05.00 dhe 09.30)

- JANICA

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSEVE (ÇDO DITË/ora 05.00 dhe 09.30)

- ALEKSANDRIA

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSEVE (ÇDO DITË/ora 05.00 dhe 09.30)

- EGINIO

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSEVE (ÇDO DITË/ora 05.00 dhe 09.30)

Destinacionet nga Shqipëria në Greqi

- ATHINË

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA LCC ELITE TRAVEL (ÇDO DITË/ora 04.00 dhe 17.00)

- EGJIO

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA LCC ELITE TRAVEL (ÇDO DITË/ora 04.00 dhe 17.00)

- JANINË

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA LCC ELITE TRAVEL (ÇDO DITË/ora 04.00 dhe 17.00)

- KALAMATA

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA LCC ELITE TRAVEL (ÇDO DITË/ora 04.00 dhe 17.00)

- KIATO

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA LCC ELITE TRAVEL (ÇDO DITË/ora 04.00 dhe 17.00)

- KORINTH

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA LCC ELITE TRAVEL (ÇDO DITË/ora 04.00 dhe 17.00)

- KSILOKASTRO

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA LCC ELITE TRAVEL (ÇDO DITË/ora 04.00 dhe 17.00)

- MESELOGJI

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA LCC ELITE TRAVEL (ÇDO DITË/ora 04.00 dhe 17.00)

- PATRA

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA LCC ELITE TRAVEL (ÇDO DITË/ora 04.00 dhe 17.00)

- PIRGO

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA LCC ELITE TRAVEL (ÇDO DITË/ora 04.00 dhe 17.00)

- R. AGRINIO

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA LCC ELITE TRAVEL (ÇDO DITË/ora 04.00 dhe 17.00)

- R. ARTA

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA LCC ELITE TRAVEL (ÇDO DITË/ora 04.00 dhe 17.00)

- R. AMFILOCHIA

 • Çmimi vajtje - 40 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 70 €

 

NISJA NGA LCC ELITE TRAVEL (ÇDO DITË/ora 04.00 dhe 17.00)

Destinacionet nga Shqipëria në Maqedoni

- GOSTIVAR

 • Çmimi vajtje - 15 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 20 €

 

NISJA NGA KRYQËZIMI I CËRRIKUT (ÇDO DITË/ora 08.30 dhe 18.30)

- KËRÇOVË

 • Çmimi vajtje - 12 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 20 €

NISJA NGA KRYQËZIMI I CËRRIKUT (ÇDO DITË/ora 08.30 dhe 18.30)

- SHKUP

 • Çmimi vajtje - 20 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 30 €

NISJA NGA KRYQËZIMI I CËRRIKUT (ÇDO DITË/ora 08.30 dhe 18.30)

- TETOVË

 • Çmimi vajtje - 15 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 20 €

NISJA NGA KRYQËZIMI I CËRRIKUT (ÇDO DITË/ora 08.30 dhe 18.30)

Destinacionet nga Shqipëria në Turqi

- STAMBOLL

 • Çmimi vajtje - 50 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 80 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSËVE (të mërkurë e të dielë/ora 13.00 dhe 15.00)

KTHIMI (të martë e të premte/ora 15.00)

- STAMBOLL

 • Çmimi vajtje - 50 € 

 • Çmimi vajtje/ardhje - 80 €

 

NISJA NGA TERMINALI I AUTOBUSËVE (çdo ditë nga e hëna në të dielë/ora 10.30)

Please select agency