cultural trips
Pushimet janë speciale. Ato mund të jenë relaksuese ose mbushur me aventurë. Bazuar në imagjinatën tuaj individuale udhëtimet perfekte nisin me Elite Travel LCC. Ne i përshtatemi dëshirave dhe nevojave tuaja individuale duke ju dhënë më të mirën në pritjet tuaja, si cmim konkurruese dhe përkushtim maksimal nga një staf i specializuar. Prej 20 vitesh ne ju ofrojmë, garanci për shërbimet tona, destinacionet më të vecanta dhe shume shërbime të tjera.
Shoqëria jonë kujdeset që cdo element i udhetimit tuaj, të jete perfekt duke ju dhuruar eksperiencat me pozitivte.
Qëllimi ynë kryesor është të ndërtojme një marrëdhënie besueshmërie afatgjatë me ju. Udhëtime kulturore individuale do të thotë të vizitoni vendet më të njohura të botës dhe të prekni nga afër kulturat e tyre.
 
-> Destinacionet:
Shqipëri (autobuz)
Rajonin e Ballkanit (autobuz)
Ballkan (autobuz)
Europë (autobus dhe avion)
Azi, Amerikë,Amerikë Latine, Australi, Afrikë (avion)
 
Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:
Email: rezervime@etg.al
Mob: +355 6920 44650