LCC Elite Travel
Your travel agency
World-wide
Transferta në Aeroport

A po mendoni të merrni një shërbim transporti profesional për në hotelin ose në vendin tuaj te akomodimit? Elite Travel Lufthansa City Center ju ofron ofrojmë shërbimin më të sigurt dhe të mbrojtur me tarifa shumë të përshtatshme, të siguruar nga furnizuesit më të mirë lokalë në të gjitha aeroportet në nivele botëror.

Për çdo informacion të mëtejshëm, mos ngurroni të na kontaktoni:

Email: rezervime@etg.al
Cel: +355 6920 44650

Fluturime

Fluturimet, nga një destinacion në tjetrin, nuk janë thjesht transport, kur menaxhohen nga Elite Travel Lufthansa City Center. Ne përkujdesemi që cdo element i udhëtimit tuaj të jetë një eksperiencë unike. 

Ne nuk shesim thjesht biletat e avionit; ne ofrojmë shërbimin e duhur dhe këshillat për një udhëtim të sigurt dhe të këndshëm. Jemi fleksibël, profesionistë në kërkimin e çdo mundësie për të garantuar më të mirën në cilësi dhe çmim sipas buxhetit tuaj.

Nëse keni planifikuar një udhëtim me avion, jeni të mirëpritur të na vizitoni në zyrat tona, ose të na kontaktoni:

Email: rezervime@etg.al
Mob: +355 6920 44650

Shërbime VIZA

Nëse dëshironi të zbuloni nëse ka ndonjë kërkesë për vizë në vendin ku po udhëtoni, ne ju ndihmojmë të gjeni zgjidhjen. Gjithashtu, mund të përgatisim për ju, dokumentet e udhëtimit të nevojshme sipas vendit që keni planifikuar të vizitoni. Nëse keni nevojë për informacion shtesë, ju lutemi na vizitoni në zyrat tona ose na kontaktoni:

Email: rezervime@etg.al
Cel: +355 6920 44650

Regjistrohuni ne newsletter per t'u

njoftuar te paret rreth udhetimeve tona.