Udhetime Kulturore Ne Grup
Ne ju ofrojmë mundësinë të udhëtoni në grup me të afërmit, miqtë apo kolegët e institicionit tuaj, në raste festash, eventesh kombëtare apo ndërkombëtare për një fundjavë ose më shumë, duke vizituar një krahinë ose disa shtete të tëra të rajonit zonë pak e njohur por që ofron natyrë të paprekur, tradita të larmishme, kulturë të veçantë dhe njerëz mikpritës.
 

Destinacionet:
Shqipëri (autobus)
Rajonin e Ballkanit (autobus)
Ballkan (autobus)
Europë (autobus & avion)
Azi, Amerikë,Amerikë Latine, Australi, Afrikë (avion)

 
Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:
Email: rezervime@etg.al
Mob: +355 6920 44650