bileta trageti elite travel lcc

Nëse jeni në planifikimin e një udhëtimi me traget nga porti i Durrësit drejt destinacioneve si Bari, Ancona, apo Trieste, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar per udhetimin tuaj. Na kontaktoni ose vizitoni zyrat tona dhe ne do t'ju ofrojmë këshillat dhe mundësitë më të mira për një eksperiencë të paharrueshme.

Trageti shpesh ofron një mënyrë të relaksuar dhe të këndshme për të udhëtuar nga një destinacion në tjetrin, duke ju mundësuar të shijoni pamjet e bukura detare dhe të relaksoheni gjatë udhëtimit tuaj. Duke na zgjedhur për t'ju ndihmuar me planifikimin e këtij udhëtimi, do të përfitoni nga përvoja jonë dhe njohja e detajuar e opsioneve të transportit detar.

Në zyrat tona, ne kemi një ekip të përkushtuar të agjentëve të udhëtimit që janë të gatshëm të ofrojnë këshillë dhe informacion të nevojshëm për udhëtimin tuaj. Ne jemi të përkushtuar në sigurimin e një shërbimi cilësor dhe në ofrimin e mundësive më ekonomike për klientët tanë. Fleksibiliteti dhe personalizimi janë parimet kryesore të shërbimit tonë.

Për të zbuluar mundësitë më të mira për udhëtimin tuaj me traget, mos ngurroni të na kontaktoni përmes emailit ose të vizitoni zyrat tona. Jemi këtu për të bërë udhëtimin tuaj detar sa më të paharrueshëm dhe efikas.

Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:
 
Email: rezervime@etg.al
Mob: +355 6920 44650
 
Bileta Trageti