Cfarë do që të vendosni për pushimet tuaja mos haroni se një pushim me familjen është një shans për t'u clodhur, për të qeshur dhë një relaks total. Kaloni me familjen tuaj kujtime të paharrueshme. Udhëtimet me familjen nuk janë thjesht argëtim por edhe një investim i denjë në të ardhmen e fëmijëvë tuaj dhe familjes tuaj.
-> Destinacionet:
Shqipëri (mjetin e familjes)
Rajonin e Ballkanit (mjetin e familjes)
Ballkan (mjetin e familjes)
Europë (mjetin e familjes ose avion)
Azi, Amerikë,Amerikë Latin, Australi, Afrikë (avion)
 
Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:
Email: rezervime@etg.al
Mob: +355 6920 44650