leisure travel
Elite Travel - Lufthansa City Center si një ndër kompanitë pionere dhe të parat më serioze në tregun shqiptar të udhëtimeve turistike dhe autobuz në Ballkan dhë Europë, me një eksperiencë 15 vjecare në treg, ju fton të zbuloni Shqipërinë, Ballkanin, Europën por edhe vendet në kontinente të tjera.

Një staf me punonjës që kanë vizituar më shumë se 55 shtete në botë, që kanë edukim dhe eksperiencë perëndimore në fushën e turizmit e menaxhimit, është në dispozicionin tuaj dhe ofron fleksibilitet e profesionalizëm për t’ju mundësuar eksperienca të paharrueshme udhëtimi të ndërthurura në perfeksion me një informacion të saktë historik dhe kulturor në cdo destinacion.
 
Elite Travel ofron udhëtime ku ju bëheni protagonistë në zbulimin e vlerave kulturore, natyrore dhe monumentale, e ju informon e shërben në krijimin e eksperiencave dhe kujtimeve të paharrueshme. Tek ne më shumë se shitësin do të gjeni një këshillues me eksperiencë personale që ka aftësinë t’ju dëgjoj më vëmendje dhe sugjeroj zgjidhjen më të mirë, itinerarin më të saktë, gjithmonë duke konsideruar buxhetet tuaja si bazën e një udhëtimi të paharrueshëm në raport të drejtë cmim-cilësi shërbimi.
Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:
Email: rezervime@etg.al
Mob: +355 6920 44650