Evropa është mjaft e vendosur për udhëtime me tren. Një rrjet hekurudhor mbulon shumicën e destinacioneve kryesore të Evropës. Madje mund të hipni trenin që udhëton nga Londra, nëpërmjet tunelit të Kanalit, në Francë, Belgjikë dhe më gjerë.

Ekzistojnë leje speciale për udhëtime të gjata me tren në Evropë dhe mund të ofrojnë ulje të vlefshme.

Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:

Email: rezervime@etg.al
Mob: +355 6920 44650