Ky website përdor cookies. Duke vazhduar të shfletoni këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord për përdorimin e cookies.

Elite Travel

Lufthansa City Center

Mobile:
+355 69 2044650
Tel:
+355 542 4409
Lagja Beqir Dardha Rr 11 Nentori,
3001 Elbasan
Shqipëri

Öffnungszeiten:
08.00 - 20.00 | E Diela: Pushim

Elite Travel
Group cultural trips
Ne ju ofrojmë mundësinë të udhëtoni në grup me të afërmit, miqtë apo kolegët e institicionit tuaj, në raste festash, eventesh kombëtare apo ndërkombëtare për një fundjavë ose më shumë, duke vizituar një krahinë ose disa shtete të tëra të rajonit zonë pak e njohur por që ofron natyrë të paprekur, tradita të larmishme, kulturë të veçantë dhe njerëz mikpritës.
 
Destinacionet:
Shqipëri (autobus)
Rajonin e Ballkanit (autobus)
Ballkan (autobus)
Europë (autobus & avion)
Azi, Amerikë,Amerikë Latine, Australi, Afrikë (avion)

Për çdo informacion të mëtejshëm, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni përmes:
Email: rezervime@etg.al
Tel: +355 542 44094
Mob: +355 6920 44650