DMC Albania

Mirësevini në Elite DMC, e themeluar që nga viti 2000, ofron udhëtime në Ballkan (Slloveni, Kroaci, Shqipëri, Serbia, Greqi, Bullgari, Rumani, Mal i Zi, Bosnjë dhe Hercegovinë, Maqedoni, Kosovë dhe Turqi). Stafi ynë, i mbështetur nga një software i sofistikuar i menaxhimit të udhëtimit, është gjithmone ne zhvillim. Duke përditësuar dhe zhvilluar vazhdimisht itinerarët tanë, të cilët bazohen në interesat, kërkesat, nevojat dhe komentet e rregullta të klientëve tanë. DMC Balkan është një mundësi e re për ti ofruar gjithë klientëve destinacionet e menaxhuara më mahnitëse. Një mundësi për të përjetuar mikpritjen fantastike të ballkanit.

Ne konsiderojmë Elite DMC si një kompani "nga miqtë, për miqtë". Shërbimet tona kryesore përfshijnë:
• Udhëtime të personalizuara për individë dhe grupe (Udhëtime rreth Ballkanit)
• Kontrata për transportin me autobus, duke mbërritur në të gjithë Ballkanin
• Udhëtime të shoqëruara me autobus në të gjithë Ballkanin (Udhëtime me fluturim dhe autobus)
• Menaxhim i ekskursioneve në portet shqiptare si Durrësi, Saranda, Vlora dhe Shëngjini.
• Kontrata për akomodim në të gjithë Shqipërinë
• Aktivitete aventurore dhe në natyrë në të gjithë Ballkanin
• Shërbim marrje me qira makinash (Fluturime dhe Transporte)

 

Për më shumë informacione, na ndiqni në www.elitetravel-albania.com
Kontaktoni ne në çdo kohë në: Adresa: Rr.Kozma Naska, Nr: 33/6 Elbasan AL, Elbasan 3001, Shqipëri
Orë pune: E Hënë - E Shtunë 8:00 am - 5:00 pm Email: experiences@etg.al

Jeni të mirëpritur për cdo informacion që do ju duhet. Na kontaktoni cdo moment për bashkëpunime të mundshme.