Me zhvillimin e teknologjisë u mundësua dhe punësimi online (remotely), që në të gjitha rastet është liri për të dyja palët si punëdhënësin ashtu edhe punëmarrësin. Koncepti i punës, vendit të punës, detyrat, verifikimi mbi detyrat e kryera morën dimension tjetër.

Punët online kanë ekzistuar gjithmonë por BOOM i tyre në kërkesë-ofertë arriti kulmin në periudhën e Pandemisë, në të cilën u ridimensionuan të gjitha botëkuptimet e deriatëherëshme. U pranua llogjikisht që mund të zhvillohej më së miri puna edhe në distancë (remotely), njëkohësisht të ishin të gjithë të lidhur nëpërmjet teknologjisë.

Tani mund ta kryesh punën nga kudo, mjafton një lidhje interneti, një laptop dhe plazhi, lëndina, parku shndërrohet në zyrën tënde .

Pse të mos punosh nga Shqipëria?!

Në Shqipëri ka diell gati 350 ditë në vit, ka ekskursione të organizuara (link i ekskursioneve të fundjavave), qiratë e shtëpive fillojnë nga 300 Euro në muaj, ushqimi është bio dhe i shëndetshëm.

 

Ne mund t'ju ndihmojmë të pajiseni me Leje Unike Qëndrimi në Shqipëri nëse ju keni një "Kontratë pune me punëdhënës me afat mbi 1vit si remote worker". Për ju dhe familjen tuaj të ngushtë.

Mund të na adresoni çdo pyetje që keni në numrin e whatsapp +355697008250

Jemi vetëm një klikim larg.