Mysafirët në akomodim mund të shijojnë një mëngjes në bufe, drekë dhe darkë. Hoteli Bosfor Sorgun ofron akomodim me 5 yje me vaskë të nxehtë dhe sauna. Ju mund të luani pingpong në këtë hotel me 5 yje.

Aeroporti më i afërt është Antalia, 72 km nga Hotel Bosphorus Sorgun.

Lehtësirat e hotelit

RESTORANTE

 • Restoranti kryesor
 • Bosphorus 
  TURQUOISE - A'la Carte Restorant (me pagesë)
 • BARBEQUE - GRILL A'la Carte Restorant (me pagesë)
 • SOBORRO A'la Carte Restaurant (me pagesë)
 • Pastiçeri
 • Disko bar
 • Bar në pishinë
 • Bar në plazh
 • Të gjitha baret (me pagesë)

SPA & MIRËQENIE
 • Banjo Turke
 • Sauna
 • Pishinë e brendshme
 • Masazh dhe trajtime (me pagesë)
 • Qendër fitness

AKTIVITETE

 • Të gjithe sportet
 • Mini klube
 • Shfaqje dhe festa
 • Aktivitete të tjera me pagesë

Lehtësirat e hotelit

SHËRBIMET E HOTELIT

Aktivitete dhe shërbime falas
Aktivitete dhe shërbime ekstra (me pagesë)

PISHINA

 • Të gjitha llojet e pishinave

More posts in this category

Ela Excellence

Ela Excellence

Akka Antedon

Akka Antedon

Sueno Golf

Sueno Golf

Meridia Resort

Meridia Resort

Aria Resort

Aria Resort

Side Kum

Side Kum

Aydinbey Queen`s Palace

Aydinbey Queen`s Palace

Aydinbey Gold Resort

Aydinbey Gold Resort

Kremlin Palace

Kremlin Palace

Karmir Resort

Karmir Resort

Q Premium Resort

Q Premium Resort

Sueno Deluxe

Sueno Deluxe