Duke ofruar lehtësira të gjëra dhe unike të përshtatura posaçërisht për fëmijët, Ela Excellence Resort Belek vjen me një mini-klub të pajisur me kamera sigurie, seanca të shfaqjes së filmave dhe shumëllojshmëri lojërash tavoline. Do të gjeni pishina për fëmijë dhe bebe.

Ela Excellence Resort Belek ka hapur Everland Kids World, një qendër të re trajnimi dhe argëtimi ku fëmijët mund të eksplorojnë profesione të ndryshme. Edukimi përmes argëtimit jep një mundësi për të kaluar kohë cilësore duke u argëtuar dhe duke mësuar aftësi të dobishme. Everland Kids World ofron disa zona mësimi: Shtëpia e Modës, Spitali, Shtëpia e Dentistit dhe Stacioni i Zjarrfikësve. Në Shtëpinë e Modës, fëmijët zgjedhin pamjen e tyre, drejtojnë një shfaqje skenike me një koreograf profesionist, organizojnë sesione fotografish dhe drejtojnë shfaqje mode. Në Spitalin dhe Shtëpinë e Stomatologut fëmijët provojnë veten si mjekë: kujdesen për pacientët, mësojnë të japin ndihmën e parë në rast goditjeje nga dielli, mavijosje dhe prerje, studiojnë se si është rregulluar rëntgeni, zbulojnë se sa i rrezikshëm është kariesi i dhëmbëve, për të larë siç duhet dhëmbët. Në stacionin e zjarrfikësve fëmijët marrin pjesë në eliminimin e zjarrit dhe mësojnë të sillen në situata emergjente. Çdo zonë ka skenarin e vet dhe trajnerët e kualifikuar sigurohen që çdo fëmijë të përfshihet, të mësojë diçka të re dhe të përcaktojë preferencat e tij/saj të profesionit.

Ela Excellence Resort Belek ka një vendndodhje buzë detit dhe një plazh privat 270 m me një skelë të gjerë. I ndodhur në një zonë ku ndodhen 15 fusha golfi, hoteli ofron pishina të jashtme, rrëshqitëse uji dhe ambiente spa me sauna dhe banjë turke. Prona ka gjithashtu 110,000 m² sipërfaqe të gjelbër që ju fton të shijoni atmosferën mesdhetare.

Qendra e qytetit të Belekut është vetëm 1.2 km nga Ela Excellence Resort Belek, ndërsa qendra e qytetit të Antalisë është 42 km larg. Aeroporti më i afërt është Aeroporti i Antalias, 33 km larg.

Lehtësirat e hotelit

RESTORANTE DHE BARE

 

 • Enerun Ana Restaurant
 • Everland Q City Children's Restaurant
 • Ab-I Lâl A La Carte Restoran
 • Teppanyaki Hida A La Carte Restorant
 • La Perla A La Carte Restorant
 • Passion Gourmet A La Carte Restaurants
 • La Salsa A La Carte Restorant
 • Alarga A La Carte Restorant
 • Kalamata Barbecue A La Carte Restorant
 • Men's Club Bar
 • Game Zone
 • Beach Bar
 • Teen Bar
 • Vitamin Bar
 • Tömbeki Bar
 • Pool Bar
 • Hamam Bar
 • Heat On South Disco Bar

MIRËQENIE DHE SPA

 • Masazh dhe rituale holistike (pagese shtesë)
 • Kujdesi për fytyrën (pagese shtesë)
 • Kujdesi për trupin
 • Ritualet e spa dhe Hamami

BOTA E FËMIJËVE

 • Lojëra unike
 • Siguria
 • Restorant për fëmijë
 • Pritja e fëmijëve
 • Restorant për fëmijë

Lehtësirat e hotelit

PLAZHE DHE PISHINA

 • Plazh
 • Pishina
 • Suitë plazhi

AKTIVITETE DHE ARGËTIM

 • Aktivitete në natyrë dhe ambjente të brendshme
 • Mbremje argetimi dhe spektakle

More posts in this category

Amara Premier

Amara Premier

Kempinski the Dome

Kempinski the Dome

Aria Resort

Aria Resort

Akka Antedon

Akka Antedon

Titanic Deluxe

Titanic Deluxe

Selectum Family

Selectum Family

Sueno Deluxe

Sueno Deluxe

Sueno Golf

Sueno Golf

Cullinan

Cullinan

Pirate`s Beach

Pirate`s Beach

Akka Alinda

Akka Alinda

Side Kum

Side Kum