Ky Hotel Ultra All-Inclusive me 5 yje bën një bazë të përsosur për çifte dhe miq me aktivitete dhe atraksione të panumërta, dhoma të rehatshme, restorante A´la Carte, bare e pishina, shërbim të shkëlqyer dhe shumë më tepër. Mysafirët e Heaven Beach Resort & Spa mund të përjetojnë mikpritje të vërtetë turke. Ju lutemi vini re se ky është një hotel konceptuar vetëm për të rritur. Nuk lejohen persona nën moshën 16 vjeç.

Lehtësirat e hotelit

RESTORANTE

 • Lalezar A’ la Carte Restorant (me pagesë)
 • Cielo A'la Carte Restorant (me pagesë)
 • Tanuki A´la Carte Restorant (me pagesë)
 • Restoranti kryesor (me pagesë)
BARE
 • Lobby Lounge & Bar
 • Disko bar
 • Pub irlandez
 • Bar në plazh
 • Bar në pishinë

PISHINA

 • Pishinë e brendshme
 • Pishinë e jashtme
 • Shezllone dhe çadra dielli

Lehtësirat e hotelit

AKTIVITETE

 • Volejboll në plazh
 • Futboll
 • Aerobi dhe gjimnastikë
 • Lojëra plazhi
 • Aktivitete gjatë drekës dhe darkës
 • Disko
 • Kinema
 • Dhoma argëtimi
 • Udhëtime me varkë në lumin Manavgat

PËR MUAJ MJALTI

 • Në dhomë
 • Të veçantë
 • Të tjera shtesë

More posts in this category

Ela Excellence

Ela Excellence

Side Kum

Side Kum

Akka Alinda

Akka Alinda

Aydinbey Famous

Aydinbey Famous

Kremlin Palace

Kremlin Palace

Aydinbey Queen`s Palace

Aydinbey Queen`s Palace

Aventura Park

Aventura Park

Aydinbey Kings Palace

Aydinbey Kings Palace

Cullinan

Cullinan

Kempinski the Dome

Kempinski the Dome

Amara Premier

Amara Premier

Akka Antedon

Akka Antedon